Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g292g70kcal3.5g9.9g0.6g6.1g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka58g6.4kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g53g16kcal0.8g2.6g0.2g0g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1505g216kcal11.4g31.8g2g15.4g
Valittu annoskoko753g108kcal5.7g15.9g1g7.7g
Annoskoko puolitettuna376g54kcal2.9g8g0.5g3.9g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913