Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas62g159kcal10.4g21.3g3.8g18.7g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl125g437kcal17.5g79.9g3.9g6.9g
Rypsiöljy 28g249kcal0g0g28.1g0g
Dolmio Light Classico Bolognese156g58kcal1.9g12.2g0.2g1.1g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)125g356kcal38.7g0g21.2g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).94g103kcal23.4g0g0.9g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g16g41kcal3.3g0g3.1g0g
Hillosipulisäilyke 22g11kcal0.3g2.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1505g2827kcal191g231g122.4g54g
Valittu annoskoko753g1413kcal95.5g115.5g61.2g27g
Annoskoko puolitettuna376g707kcal47.8g57.8g30.6g13.5g
Arvot/100g100g188kcal12.7g15.3g8.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87610