Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha233g387kcal44.3g0g23.3g0g
Paprika punainen 117g34kcal1.1g5.3g0.5g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Makaroni, tumma 96g346kcal13g63.2g2.9g5.7g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Ruokakerma Valio 5%117g70kcal1.4g3.3g5.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 26g232kcal0g0g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1505g2232kcal122.2g161.8g118g23.2g
Valittu annoskoko753g1116kcal61.1g80.9g59g11.6g
Annoskoko puolitettuna376g558kcal30.6g40.5g29.5g5.8g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.7g7.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341