Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g3200g4448kcal608g0g224g0g
Korppujauho 400g1465kcal42g299.6g4.1g21.2g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)1000g350kcal24g47g5g26g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g15302kcal1579g740.6g648.4g109.4g
Valittu annoskoko7520g7651kcal789.5g370.3g324.2g54.7g
Annoskoko puolitettuna3760g3826kcal394.8g185.2g162.1g27.4g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628