Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu2000g7200kcal240g1420g42g0g
Kananmuna kuoreton 2640g3766kcal330g7.9g270.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g320g205kcal11.2g0.6g80g0g
Sokeri 800g3247kcal0g799.2g0g0g
Voi 480g3482kcal5.7g1.9g390.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 240g792kcal4.8g7.2g84g0g
Appelsiini, kuorittu 1040g490kcal5.8g92.6g3.1g21.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g38364kcal1195g4658.8g1739.8g43.6g
Valittu annoskoko7520g19182kcal597.5g2329.4g869.9g21.8g
Annoskoko puolitettuna3760g9591kcal298.8g1164.7g435g10.9g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429