Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra4000g3200kcal680g40g40g0g
Sipuli (kuorittu)1370g370kcal17.8g65.8g2.7g23.3g
Voi, 1 tl, 5 g450g3285kcal4.5g4.5g360g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1700g5780kcal34g51g595g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g25270kcal1472.6g322.6g1995.4g46.6g
Valittu annoskoko7520g12635kcal736.3g161.3g997.7g23.3g
Annoskoko puolitettuna3760g6318kcal368.2g80.7g498.9g11.7g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352573