Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3200g7086kcal560g0g544g0g
Vehnälese, Liperin mylly800g1144kcal120g72g44g440g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Kidneypapu, suolaliemessä2040g2244kcal159.1g367.2g10.2g163.2g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl160g1328kcal0g0g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g27370kcal2008.2g886.4g1787g1206.4g
Valittu annoskoko7520g13685kcal1004.1g443.2g893.5g603.2g
Annoskoko puolitettuna3760g6843kcal502.1g221.6g446.8g301.6g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540