Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 2760g2883kcal619.3g0g41.4g0g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )560g280kcal3.4g67.2g1.1g3.9g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 800g606kcal15g123.4g1.6g8g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 800g1058kcal21g25.6g96g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 480g603kcal52.8g1.2g43.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g11557kcal1455g553.8g371.6g64.8g
Valittu annoskoko7520g5779kcal727.5g276.9g185.8g32.4g
Annoskoko puolitettuna3760g2889kcal363.8g138.5g92.9g16.2g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341