Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1280g4480kcal163.8g892.2g24.3g41g
Tonnikala öljyssä 1440g2733kcal390.5g0g129.6g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1440g403kcal15.8g69.1g5.8g43.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1600g400kcal20.8g67.2g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)1120g302kcal14.6g53.8g2.2g19g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g400g1160kcal132g5.2g68g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 240g2122kcal0g0g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g23202kcal1475g2175g946.2g206.4g
Valittu annoskoko7520g11601kcal737.5g1087.5g473.1g103.2g
Annoskoko puolitettuna3760g5800kcal368.8g543.8g236.6g51.6g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78139