Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)

Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.

Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.

Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.

Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.

Sekoita.

Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.

Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.

Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.

Keine panic.

Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.

Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.

Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 836 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Espresso, vahva kahvijuoma, tuplana900g79kcal4.5g14.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1980g2825kcal247.5g5.9g203g0g
Canderel makeutusjauhe144g553kcal4.2g134.1g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)2250g16200kcal2.3g2.3g1800g0g
Arriba Seperieur Premium Cocoa 81% (Lidl), annos 125g2250g11610kcal225g513g963g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15048g62533kcal967g1339.4g5932g0g
Valittu annoskoko7524g31267kcal483.5g669.7g2966g0g
Annoskoko puolitettuna3762g15633kcal241.8g334.9g1483g0g
Arvot/100g100g416kcal6.4g8.9g39.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201583