Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 45g14kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 450g782kcal79.3g0g52g0g
Kuohukerma,valio,2dl600g2041kcal12g18g210.1g0g
Kalaliemikuutio 66g201kcal6.6g22.4g9.2g0.7g
Vesi3001g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3001g2285kcal56.4g465.2g6g30g
Oivariini, juokseva, rasvaseos60g432kcal0.3g0.3g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15048g11671kcal320.4g1041.4g652.6g73.4g
Valittu annoskoko7524g5835kcal160.2g520.7g326.3g36.7g
Annoskoko puolitettuna3762g2918kcal80.1g260.4g163.2g18.4g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81542