Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)75g323kcal5.6g51g10.3g2.6g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Liivatelehti, gelatiini6g21kcal5.1g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml50g1.6kcal0.1g0.1g0g0g
Taloussuklaa, Fazer200g1030kcal7.8g112g60g10.6g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio200g660kcal14g26g54g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1507g5838kcal71.8g482.2g394.2g26.4g
Valittu annoskoko754g2919kcal35.9g241.1g197.1g13.2g
Annoskoko puolitettuna377g1460kcal18g120.6g98.6g6.6g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252