Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g94g262kcal17.8g0g20.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g281g160kcal3.9g34.9g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1507g870kcal44.2g71g44.4g0.2g
Valittu annoskoko754g435kcal22.1g35.5g22.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna377g218kcal11.1g17.8g11.1g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250