Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3207g7101kcal561.2g0g545.2g0g
Vehnälese, Liperin mylly802g1146kcal120.3g72.2g44.1g440.9g
Kananmuna kuoreton 1323g1887kcal165.4g4g135.6g0g
Kidneypapu, suolaliemessä2044g2249kcal159.5g368g10.2g163.5g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl160g1331kcal0g0g160.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15072g27428kcal2012.8g888.4g1790.8g1208.8g
Valittu annoskoko7536g13714kcal1006.4g444.2g895.4g604.4g
Annoskoko puolitettuna3768g6857kcal503.2g222.1g447.7g302.2g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540