Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Herne-maissi-paprika, Rainbow75g60kcal3.1g9.7g0.7g2.3g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)42g15kcal1g2g0.2g1.1g
Ruokasuola jodioitu 1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g117g198kcal22.1g0g11.7g0g
Kasvisliemikuutio 3.7g11kcal0.3g0.5g0.9g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.2g0.3g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1508g897kcal59.2g73.2g36.8g12.6g
Valittu annoskoko754g448kcal29.6g36.6g18.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna377g224kcal14.8g18.3g9.2g3.2g
Arvot/100g100g60kcal3.9g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278