Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 146g92kcal4.4g7g5.1g0g
Uudet perunat keitetty233g177kcal4g37.6g0.5g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g76g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g37g102kcal6.9g0g8g0g
Keräkaali, 100g58g14kcal0.7g2g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1509g846kcal34.6g107.8g28g12.8g
Valittu annoskoko754g423kcal17.3g53.9g14g6.4g
Annoskoko puolitettuna377g211kcal8.7g27g7g3.2g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745