Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g3200g14720kcal192g1440g928g32g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)1920g864kcal5.8g201.6g1.9g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g1600g2720kcal115.2g256g136g16g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 480g685kcal60g1.4g49.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15080g40738kcal746g4477.4g2230.2g96g
Valittu annoskoko7540g20369kcal373g2238.7g1115.1g48g
Annoskoko puolitettuna3770g10184kcal186.5g1119.4g557.6g24g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509