Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1225g8886kcal14.6g4.9g995.9g0g
Sokeri 1190g4830kcal0g1188.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 1155g1648kcal144.4g3.5g118.4g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g1596g5395kcal138.9g1131.6g14.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g560g3360kcal134.4g37g302.4g0g
Leivinjauhe 105g185kcal5.5g39.7g0g0.5g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)1400g1932kcal105g74.2g140g0g
Appelsiinimehu, 2 dl315g141kcal0.9g31.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15092g52753kcal1087.4g5022.4g3142.8g1g
Valittu annoskoko7546g26377kcal543.7g2511.2g1571.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna3773g13188kcal271.9g1255.6g785.7g0.3g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576