Suklaa-appelsiinitryffelikakku

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa.

Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia.

Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita Viola -tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan.

Peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 tuntia tai mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille.

Sihtaa päälle kaakaojauhetta.

Tarjoa kakun kanssa tuoreita mansikoita tai vadelmia, jos niitä on saatavissa.

Voit tarjota kakun kanssa myös mansikka- tai vadelmakastiketta: soseuta marjat ja purista sose siivilän läpi.

Makeuta sosekastike sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi, Jyväshyvä (1kpl=20kcal)75g323kcal5.6g51.1g10.3g2.6g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.4g0g
Liivatelehti, gelatiini6g21kcal5.1g0g0g0g
Kahvi mustana 100ml50g1.6kcal0.2g0.2g0.1g0g
Taloussuklaa, Fazer200g1032kcal7.8g112.2g60.1g10.6g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio200g661kcal14g26.1g54.1g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl150g511kcal3g4.5g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1510g5849kcal72g483.4g395.2g26.4g
Valittu annoskoko755g2925kcal36g241.7g197.6g13.2g
Annoskoko puolitettuna378g1462kcal18g120.9g98.8g6.6g
Arvot/100g100g387kcal4.8g32g26.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125252