Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g53g184kcal6.3g37.3g1.1g1.6g
Ruisjauho Pirkka43g131kcal4.2g26.2g0.9g6.5g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka90g311kcal11.7g59.4g2.4g3.6g
Kuivahiiva, annos 11g5.5g20kcal2.5g2.2g0.3g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Vesi115g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g23g203kcal0g0g22.5g0g
Heinz ketsuppi45g46kcal0.4g10.8g0g0g
Chilikastike (Hp)7.5g10kcal0.1g2.4g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti165g231kcal29.7g1.6g8.2g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka68g39kcal0.3g9.4g0.1g0.7g
Aurajuusto (Valio), annos 17g40g136kcal8g0g11.6g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%100g285kcal31g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1511g3188kcal188.4g298.6g128.2g24.8g
Valittu annoskoko755g1594kcal94.2g149.3g64.1g12.4g
Annoskoko puolitettuna378g797kcal47.1g74.7g32.1g6.2g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890