Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g3214g4467kcal610.6g0g225g0g
Korppujauho 402g1471kcal42.1g300.9g4.1g21.3g
Vesi, vesijohtovesi 1607g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 884g1261kcal110.5g2.7g90.6g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)1004g352kcal24.1g47.2g5g26.1g
Sipuli 442g134kcal5.5g21.2g0.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15104g15368kcal1585.6g744g651.2g109.8g
Valittu annoskoko7552g7684kcal792.8g372g325.6g54.9g
Annoskoko puolitettuna3776g3842kcal396.4g186g162.8g27.5g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628