Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu2009g7231kcal241g1426g42.2g0g
Kananmuna kuoreton 2651g3782kcal331.4g8g271.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g321g206kcal11.2g0.6g80.3g0g
Sokeri 803g3261kcal0g802.6g0g0g
Voi 482g3497kcal5.7g1.9g391.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 241g796kcal4.8g7.2g84.4g0g
Appelsiini, kuorittu 1044g492kcal5.8g93g3.1g21.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15104g38527kcal1199.8g4678.6g1747.4g43.8g
Valittu annoskoko7552g19264kcal599.9g2339.3g873.7g21.9g
Annoskoko puolitettuna3776g9632kcal300g1169.7g436.9g11g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429