Pain au chocolat suklaapullat

Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Elnia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g5356g19014kcal348.1g1713.9g1231.9g96.4g
Taloussuklaa, Fazer1607g8275kcal62.7g899.8g482g85.2g
Kananmuna kuoreton 589g840kcal73.6g1.8g60.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15104g56259kcal968.8g5231g3548.6g363.2g
Valittu annoskoko7552g28129kcal484.4g2615.5g1774.3g181.6g
Annoskoko puolitettuna3776g14065kcal242.2g1307.8g887.2g90.8g
Arvot/100g100g373kcal6.4g34.6g23.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305745