Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1871g6736kcal243.3g1309.8g39.3g65.5g
Leivinjauhe 64g112kcal3.3g24.2g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 1056g1506kcal131.9g3.2g108.2g0g
Sokeri 1631g6622kcal0g1629.7g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g640g4606kcal6.4g6.4g511.8g0g
Vesi960g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 51g208kcal0g51.1g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1280g455kcal2g91g1.2g25.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15104g40490kcal773.8g6230.8g1321g182.8g
Valittu annoskoko7552g20245kcal386.9g3115.4g660.5g91.4g
Annoskoko puolitettuna3776g10123kcal193.5g1557.7g330.3g45.7g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095