Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2688g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 134g100kcal17.6g1.5g0.5g9.3g
Vehnälese 215g491kcal28.6g33.1g9.7g80.6g
Ruislese 183g510kcal27.4g47.5g7.9g71.3g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g538g1989kcal75.3g295.6g43g59.1g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1613g5644kcal193.5g1112.6g30.6g80.6g
Vehnäjauho puolikarkea 2150g7377kcal219.1g1505g25.8g75.3g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 22g87kcal0g21.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15104g32396kcal1123g6033.6g235g752.4g
Valittu annoskoko7552g16198kcal561.5g3016.8g117.5g376.2g
Annoskoko puolitettuna3776g8099kcal280.8g1508.4g58.8g188.1g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948