Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi166g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 17g12kcal2.2g0.2g0.1g1.1g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta366g1317kcal47.6g256.2g7.7g12.8g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 33g177kcal0.1g0.2g20g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g124kcal14.2g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ohrasuurimo 13g43kcal1.1g8.4g0.3g1g
Lihaliemi laimennettu 33g6.3kcal0g1g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g3872kcal130.8g546.8g121.6g30.4g
Valittu annoskoko756g1936kcal65.4g273.4g60.8g15.2g
Annoskoko puolitettuna378g968kcal32.7g136.7g30.4g7.6g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334