Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)100g432kcal21.6g3.9g37g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 300g289kcal9g58.7g1g3g
Omena, keskikokoinen 200g40g14kcal0.1g2.8g0.1g0.7g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g80g220kcal23.2g0.1g13.6g0g
Suolakurkku (Rainbow)40g12kcal0.3g2.4g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 160g211kcal4.2g5.1g19.2g0g
Tonnikala öljyssä 37g70kcal10g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g2497kcal136.8g146g148.4g7.4g
Valittu annoskoko756g1249kcal68.4g73g74.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna378g624kcal34.2g36.5g37.1g1.9g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625