Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai140g517kcal7g44.7g34.9g2.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g290kcal33.2g0g17.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g140g28kcal0.8g5.3g0.4g2g
Juustoraaste Arla Magre 17%35g98kcal10.1g0.9g5.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 105g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g105g21kcal0.6g4g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g2059kcal106g120g128.4g15.8g
Valittu annoskoko756g1029kcal53g60g64.2g7.9g
Annoskoko puolitettuna378g515kcal26.5g30g32.1g4g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249