Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 180g23kcal2g1.8g0.4g2.2g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 105g144kcal2.8g25.6g2.4g3.7g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g60g20kcal2.4g1.6g0.4g0.9g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Kurkku 165g18kcal0.9g2.3g0.2g1.2g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 60g224kcal13.4g0g19.2g0g
Auringonkukkaöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g15g3kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g1300kcal45.8g78.4g87g22g
Valittu annoskoko756g650kcal22.9g39.2g43.5g11g
Annoskoko puolitettuna378g325kcal11.5g19.6g21.8g5.5g
Arvot/100g100g86kcal3g5.2g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381