Kanttarellit alla carbonara

1 iso sipuli
n. 1 dl kanttarelleja
n. 1 dl poutun savusuikale-kinkkua
3 kananmunankeltuaista
3 rkl parmesaanijuustoraastetta
mausteeksi suolaa ja mustapippuria

Lisukkeeksi esim.

kokojyväpastaa, penne-pasta sopii tähän kastikkeeseen erinomaisesti!
Jos haluat oikein nautiskella voit koristella annoksen parmesanlastuilla, mutta tästä tulee tietenkin bonus-kaloreita!

1. Kuullota sipuli, lisää kinkkusuikaleet ja sienet, ruskista kevyesti
2. Mausta
3. Jos syöt pastan kanssa, sekoita nyt kastike keitetyn pastan joukkoon (muutoin keltuaiset suoraan kastikkeeseen)
Tarkista maku
4. Lisää keltuaiset ruokaan kokoajan sekoittaen
5. Ripottele joukkoon parmesaani ja sekoita vielä kevyesti

Buon appetito!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)149g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Kinkkusuikale, Portti239g299kcal40.6g1g16.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g299g72kcal5.4g9g1.5g5.7g
Keltuainen, 20g, annos 20g9g5.7kcal0.3g0g2.2g0g
Parmesan formaggio da pasta60g273kcal23.9g0g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g1379kcal144.2g34.4g80.8g16.4g
Valittu annoskoko756g690kcal72.1g17.2g40.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna378g345kcal36.1g8.6g20.2g4.1g
Arvot/100g100g91kcal9.5g2.3g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369238