Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g225g45kcal0g9g0g0g
Puna-ahven savustettu 394g444kcal66.3g0g19.7g0g
Soijakastike 113g68kcal5.8g10.7g0.1g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 19g129kcal5.1g1.3g11.1g2.4g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g1408kcal154.4g51g61.8g4.8g
Valittu annoskoko756g704kcal77.2g25.5g30.9g2.4g
Annoskoko puolitettuna378g352kcal38.6g12.8g15.5g1.2g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107271