Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 451g82kcal2.5g11.3g1.8g3.2g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.6g0.5g1.6g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki113g102kcal16.9g2.8g2.3g0g
Sipuli kuivattu 11g31kcal1.2g4g0.2g3.9g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g1291kcal81.4g100.2g57.6g17.4g
Valittu annoskoko756g646kcal40.7g50.1g28.8g8.7g
Annoskoko puolitettuna378g323kcal20.4g25.1g14.4g4.4g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470