Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl150g509kcal3g4.5g52.4g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g150g382kcal8.8g4.8g35.8g0g
Maitorahka, Valio, 0,3150g97kcal16.5g6.3g0.4g0g
Mango (tuore)150g100kcal0.7g22.9g0.4g3.1g
Mansikka 150g70kcal0.7g12.6g0.3g2.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g2376kcal59.4g117g178.6g11.8g
Valittu annoskoko756g1188kcal29.7g58.5g89.3g5.9g
Annoskoko puolitettuna378g594kcal14.9g29.3g44.7g3g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758