Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Voi 49g356kcal0.6g0.2g39.9g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 39g125kcal11.2g2.7g7.7g11.8g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g12g16kcal1.6g1.6g0.4g5.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g269g967kcal75.2g5.4g72.5g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 321g458kcal40.1g1g32.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g3873kcal258.4g28.4g306.8g34.8g
Valittu annoskoko756g1937kcal129.2g14.2g153.4g17.4g
Annoskoko puolitettuna378g968kcal64.6g7.1g76.7g8.7g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723