Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g241g1446kcal57.8g15.9g130.1g0g
Voi 60g437kcal0.7g0.2g49g0g
Liivatelehti, gelatiini181g631kcal154.7g0g0.2g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g121g410kcal3.6g3.6g42.2g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g121g307kcal7.1g3.9g28.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton27g5.7kcal0.1g0.4g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 6g25kcal0.2g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g6521kcal448.4g59.6g500.6g0g
Valittu annoskoko756g3260kcal224.2g29.8g250.3g0g
Annoskoko puolitettuna378g1630kcal112.1g14.9g125.2g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g3.9g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678