Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi140g1008kcal1.4g1.4g112g0g
Sokeri 182g739kcal0g181.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 154g220kcal19.2g0.5g15.8g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g280g1627kcal61.3g26.6g141.7g29.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g7186kcal163.8g420.6g539g58.2g
Valittu annoskoko756g3593kcal81.9g210.3g269.5g29.1g
Annoskoko puolitettuna378g1797kcal41g105.2g134.8g14.6g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606