Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha434g720kcal82.4g0g43.4g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 124g80kcal4g6g4.3g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g19g50kcal1.6g9.5g0.2g2.5g
Chili paprika punainen12g5kcal0.2g1.1g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)25g50kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 93g117kcal10.2g0.2g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g2071kcal198g62.2g112.8g6.6g
Valittu annoskoko756g1036kcal99g31.1g56.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna378g518kcal49.5g15.6g28.2g1.7g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905