Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)301g334kcal69.2g0g6g0g
Paprika keskiarvo 45g13kcal0.4g1.9g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Herne 64g44kcal3.2g6g0.3g2g
Oliiviöljy 7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Pesto, punainen Eldorado75g371kcal4.1g8.6g35.6g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g188g621kcal22.6g127.9g3.6g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g2939kcal201g296g106.8g34g
Valittu annoskoko756g1469kcal100.5g148g53.4g17g
Annoskoko puolitettuna378g735kcal50.3g74g26.7g8.5g
Arvot/100g100g194kcal13.3g19.6g7.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275615