Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Sokeri 68g276kcal0g68g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g156kcal4.6g31.9g0.5g1.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4g15kcal0.7g0.4g0.9g1.2g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)60g120kcal1.6g2.3g12g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g100g350kcal2.1g8g35g0g
Mansikka 88g41kcal0.4g7.4g0.2g1.7g
Banaani, kuorittu 120g105kcal1.3g22g0.5g2.2g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen180g108kcal0.5g25.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g2601kcal44.6g332.6g116.6g13.4g
Valittu annoskoko756g1300kcal22.3g166.3g58.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna378g650kcal11.2g83.2g29.2g3.4g
Arvot/100g100g172kcal2.9g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705