Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 142g487kcal14.5g99.4g1.7g5g
Sokeri 37g151kcal0g37.1g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 96g133kcal12g0.3g9.4g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 44g232kcal0g0g26.2g0g
Kaurajuoma, GoGreen437g175kcal4.4g26.2g4.4g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1512g2356kcal61.8g326g83.4g15.2g
Valittu annoskoko756g1178kcal30.9g163g41.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna378g589kcal15.5g81.5g20.9g3.8g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526