Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g350g2555kcal3.5g3.5g280g0g
Sokeri 140g568kcal0g139.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g70g255kcal2.5g55.7g2.5g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 7000g2701kcal11.2g571.2g6.3g105g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g12157kcal34.4g1540.6g577.6g210g
Valittu annoskoko7560g6079kcal17.2g770.3g288.8g105g
Annoskoko puolitettuna3780g3039kcal8.6g385.2g144.4g52.5g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339