Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g3603g1225kcal7.2g255.8g10.8g64.9g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)1730g6400kcal242.2g951.3g138.4g190.3g
Sokeri 721g2925kcal0g720g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1441g7677kcal4.8g5g864.8g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g36g131kcal1.3g28.7g1.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g29g115kcal0g28.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g36947kcal511g3978.6g2030.6g510.4g
Valittu annoskoko7560g18473kcal255.5g1989.3g1015.3g255.2g
Annoskoko puolitettuna3780g9237kcal127.8g994.7g507.7g127.6g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131803