Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g5760g3456kcal86.4g748.8g5.8g51.8g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)1575g520kcal52g77.2g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g90g288kcal0g2.7g34.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original90g63kcal3.6g7.2g2.7g2.7g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g8653kcal284g1671.8g85.4g109g
Valittu annoskoko7560g4327kcal142g835.9g42.7g54.5g
Annoskoko puolitettuna3780g2163kcal71g418g21.4g27.3g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11.1g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148105