Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.4550g15925kcal605.2g3094g109.2g172.9g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g2310g3927kcal346.5g0g277.2g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl210g1890kcal0g0g210g0g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 420g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g43484kcal1903.4g6188g1192.8g345.8g
Valittu annoskoko7560g21742kcal951.7g3094g596.4g172.9g
Annoskoko puolitettuna3780g10871kcal475.9g1547g298.2g86.5g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148793