Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino1125g3825kcal258.7g596.2g41.6g67.5g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g1800g1170kcal234g36g5.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1800g2988kcal342g0g180g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g473g199kcal46.3g1.9g0.5g0g
Vesi2250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g113g30kcal1.5g5.4g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g16424kcal1765g1279g455.4g136.6g
Valittu annoskoko7560g8212kcal882.5g639.5g227.7g68.3g
Annoskoko puolitettuna3780g4106kcal441.3g319.8g113.9g34.2g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930