Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g780g218kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Peruna, vanha, kuorittu 1800g1370kcal33.8g279g3.6g18g
Maissi, pakaste (Spar) 200g240g266kcal10.1g47g5.5g0g
Lihapulla 1kpl/15g900g2160kcal135g84.6g135g5.4g
Makaroni, tumma 720g2589kcal97.2g473g21.6g42.5g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi24g67kcal2.2g1.7g5.5g0g
Turun sinappi, mieto96g182kcal4.8g26.9g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g13708kcal575.6g1917.2g357.2g170.8g
Valittu annoskoko7560g6854kcal287.8g958.6g178.6g85.4g
Annoskoko puolitettuna3780g3427kcal143.9g479.3g89.3g42.7g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735