Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)360g720kcal82.8g5.4g39.6g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%1200g1320kcal216g36g36g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali5400g1058kcal97.2g118.8g10.8g124.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g6197kcal792g320.4g172.8g248.4g
Valittu annoskoko7560g3098kcal396g160.2g86.4g124.2g
Annoskoko puolitettuna3780g1549kcal198g80.1g43.2g62.1g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=23837