Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 5040g16154kcal1349.2g0g1206.6g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g360g1156kcal110.2g198g3.6g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g1080g1836kcal21.6g17.3g185.8g6.5g
Kananmuna kuoreton 720g1027kcal90g2.2g73.8g0g
Korppujauho 360g1318kcal37.8g269.6g3.7g19.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g42982kcal3217.6g974.2g2947g51.2g
Valittu annoskoko7560g21491kcal1608.8g487.1g1473.5g25.6g
Annoskoko puolitettuna3780g10745kcal804.4g243.6g736.8g12.8g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658