Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika keskiarvo 1280g366kcal12g54.8g5.1g24.3g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)2000g2440kcal44g544g6g16g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )1480g2072kcal192.4g96.2g103.6g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1200g1968kcal300g10.8g79.2g0g
Juustodippi, Pirkka 300g800g1040kcal24.8g13.6g98.4g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka400g1560kcal96g4g128g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g19108kcal1348.8g1485.2g842.2g94.2g
Valittu annoskoko7560g9554kcal674.4g742.6g421.1g47.1g
Annoskoko puolitettuna3780g4777kcal337.2g371.3g210.6g23.6g
Arvot/100g100g126kcal8.9g9.8g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283887