Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale2800g3640kcal504g61.6g170.8g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras1493g4779kcal206.1g866.1g47.8g122.5g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 793g2063kcal214.2g0g134.9g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)2333g1400kcal23.3g105g93.3g14g
Sinappi 140g184kcal6.1g19.7g8.4g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15120g24131kcal1907.4g2104.8g910.4g277.8g
Valittu annoskoko7560g12066kcal953.7g1052.4g455.2g138.9g
Annoskoko puolitettuna3780g6033kcal476.9g526.2g227.6g69.5g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789